Bruhner & Bunge

Bruhner & Bunge är vårt eget varumärke, eller rättare sagt  – Vi är Bruhner & Bunge.


Bruhnher & Bunge


Redan från att vi blev kollegor 2006 har vi pratat om att starta eget. Vi delade samma matfilosofi, hade samma tankar om mat och var rörande överens om att den ska lagas från grunden och med omsorg och kärlek till råvarorna. Dessutom hade vi båda ett brinnande intresse för fiske.
Under åren som gick letade vi lokaler och det rätta forumet för oss att förmedla matglädje och passion.

Det tog åtta år innan drömmen kunde förverkligas, genom övertagandet av Fiskaffären på Högaborg som nu är företagets kärna.
Bruhner & Bunge är egentligen en enkel idé – Vi gör allt vi kan.


Två kockar med sammanlagt 18 års erfarenhet av restaurangbranschen och med kärlek till mat och råvaror, vi kan göra det allra mesta inom matrelaterade områden. Catering, matlagningskurser, home-cooking etc. Mat är inte bara något man äter, det är en upplevelse och en möjlighet att umgås.

Vi kan hjälpa till att arrangera, laga maten, ge dryckesförslag och kommer hem till dig när det är dags för fest och du vill göra annat än att stå i köket, vi kan förbereda allt fram till sista momentet så du bara kan skicka in det i ugnen och gå och mingla, vi gör allt vi kan – bara fråga!