Fiskaffären

på Högaborg – sedan 1947

Inom dessa fyra marmorklädda väggar har man kunnat köpa färsk nyfångad fisk i generationer, den gamla hederliga butiken på Apotekaregatan andas kvalité och service. Stafettpinnen har sedan februari 2014 tillfallit oss, och vi tänker vårda den ömt!

All fisk handfiléas och hanteras enligt konstens alla regler, skaldjuren är alltid nykokta. Sillen lägger vi in själva, vissa enligt gamla traditionella recept som löksill och brantevik, andra sillar som vår Bjäresill och blåbärssill är egenkomponerade med nya goda smaker!.

Vi har färdiga rätter lagade från grunden i butiken för den som vill ha mer tid till annat, kalla och varma såser av alla dess slag, soppor och smörgåsar som för-eller varmrätt. Vi arbetar med råvaror från lokala bönder och producenter, strävar efter ett helt ekologiskt sortiment och ett sunt miljötänk. Från jord till bord, kvalité i varje led!
Som kockar har vi arbetat med allt från att servera á la carte i tält på festivaler till ”fine dining” och avsmakningsmenyer.
Så vi har all möjlighet att hjälpa er med släktkalaset, onsdagsmiddagen med familjen eller firmafesten! Det är bara att fråga!

Vi önskar er varmt välkomna till oss på Fiskaffären!

Gabriel

Gabriel Bruhner
Delägare

Sebastian

Sebastian Bunge Fick
Delägare